Baru seminggu menggunakan software Traffic Travis dan aku dah nampak bezanya. Baru sekarang nampak banyak klik di iklan website/blog. Selain itu prestasi adwords juga naik mendadak. Aku seorang amatur dalam dunia internet marketing. Dulu tak tahu apa benda SEO, Adwords, Adsense, ebook dan macam-macam jargon lagi dalam dunia IM ni.

Berbalik kepada asal, software traffic travis ini sebenarnya sesuai untuk sesiapa yang baru nak menceburi dunia IM. Cuma sebelum menggunakan software ini adalah baik korang biasakan diri dengan jargon-jargon internet marketing macam affiliate, SEO dan macam-macam lagi. Once dah faham, senang la nak menggunakannya.

Aku dah guna seminggu dan nampak ok la. Selamat mencuba!