Masa tengah memerhatikan dinding bilik air yg nampak kusam/kotor, terfikir camne nak buang benda2 kotor kat dinding.. Terpandang Harpic yg duduk elok je kat sudut dinding bilik air. Then tetiba idea best tu datang, kalau Harpic boleh diguna solely for cuci mangkuk tandas, why not use it for dinding? Since aku sendiri x pernah cube maka bermulalah satu eksperimen toying with pencuci tandas sama ada ia boleh digunakan ke atas kotoran di dinding..Macam Mythbusters pulak..huhu

Aku cuma picit Harpic ke dinding dan biarkan je..Then keluar jalan2 for about 1 jam. Tengok hasil eksperimen masa balik semula ke rumah..

The result is quite stunning for me. Dinding bilik air yg kotor jadi bersih, sebijik macam mangkuk tandas yg bersih dicuci dengan Harpic tuh..

Tapi rasanya korang x perlu buat ape yg aku buat seperti di atas sebab rasanya ada bahan pencuci dinding tandas kat pasaran..kan?