Dah pukul 5.20pm..datang la en Anuar ke unit pungutan yg dah sunyi sambil berkata ,”sapa kuar surat xc 18 kat taxpayer nih?” unit aku dah almost xde org sebab staf dah ramai balik..tggl yg balik kol 5.30 je kat situ..

“ntah”dgn slumber aku kata

lagi 5 minit situasi dia cam ni.. “hahahahahah!! cam ne bleh jadi camni ni?! esok sure kak nora mengamok punye! hehehehehe…” lagi 2-3 org staf keliling aku pon ketawa cam siot punye kelakar..

rupe-rupenya ada la staf kat unit pungutan yg hantar xc 18 (woopps lupe..xc 18 dlm term LHDN maksudnya arahan tindakan mahkamah, maknanya penghantar notis tu dah hantar arahan mahkamah ke umah org la) ke satu rumah kat kuantan n guess what, rumah surat mahkamah tu adalah umah staf LHDN sendiri..

korg bayangkan la korg punye kawan keja satu unit hantar surat mahkamah kat umah korg..mau x melompat..

x sabor menunggu esok..kita lihat sapa yg keenaaaa..