Last week aku punye houseowner tetiba sms aku masa tgh sarapan kat kedai mamak..
anak perempuan nak dok kat umah sewa aku skrg..kelam kabut dok cari umah sewa kat kuantan skrg ni..mana x nya baru dok umah tu sorang2 dah dekat 2 bulan tetiba kena relocate lak..geram pon ade..aku baru nak settle down kat sini dah kena pindah lak..adooiiiii

So, sesapa kat kuantan ni tau mana2 umah sewa kosong, harga max RM 400/month..please bgtau aku..sms ke..letak kat comment ke..apa2 la janji cepat sebab aku urgent sgt nak umah sewa b4 end of dis month..BANTUAN ANDA AMAT DIHARGAI..